Kinderen

Een communie of een lentefeest in het vooruitzicht? Of gewoon een reeks leuke beelden van je zoon of dochter? Dat kan zeker! We kiezen samen een mooie locatie uit, en ik kan ook leuke accessoires meenemen om de foto's net dat tikkeltje meer te geven indien gewenst. Zoals vb een mooie houten schommel, een mini-tipi voor de kleinsten, ...

Ook voor dit soort shoot werk ik op een mooie buitenlocatie, liefst midden in de natuur. Kindjes voelen zich daar het meest op hun gemak. Ze ontdekken dingen, ze kunnen rondrennen, en zo voelt het ook niet als een fotoshoot. ze vergeten de camera zijn volledig zichzelf. Zo krijg je de puurste spontaanste beelden. Dit zijn de beelden die de mooiste herinneringen geven voor later.

Het liefst fotografeer ik in de vroege ochtend, latere namiddag of tegen zonsondergang. Dit omwille van het licht dat op die momenten het mooiste is. 

Opgelet, ik doe geen geposeerde kindershoots in studio. Ik hou van de spontaniteit die ontstaat tijdens de shoot op een buitenlocatie. Denk hier zeker aan als je een shoot boekt bij mij.

De duurtijd van deze shoot ligt rond 1 uur, maar is moeilijk om op voorhand te bepalen. Er zijn kindjes die iets meer tijd nodig hebben om los te komen en daar hou ik dan ook graag rekening mee, zodat ik toch voldoende goede foto's kan maken.