Over mezelf

Hoi, welkom op men website! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Gwen , gespecialiseerd in het fotografie met alles wat te maken heeft met baby's, kleine kindjes, motherhood, gezin en zwangerschap, ,....De reden dat ik ben gestart met Lisa & Lowie Photography is omdat ik dat bij de geboorte van ons tweede kindje heb gemerkt dat ik zoveel vergeten was, dingen die ik dacht te onthouden omdat het zo een intense periode was.. al die kleine details, gezichtsuitdrukkingen, dingen die zo kenmerkend zijn aan je kind,...

Dankzij men 13 jaar lange ervaring als vroedvrouw weet ik als geen ander hoe ik moet omgaan met de allerkleinsten. Veiligheid is men prioriteit. Dat zorgende kantje van mij zorgt er dan ook weer voor dat jullie snel op jullie gemak zijn. Ik heb ook engelengeduld, wat vaak nodig is bij een shoot met kleine kindjes ;) Dat kunnen al mijn klanten beamen. De chaos die bij een gezinsshoot met kleine kindjes hoort omarm ik met heel veel plezier.

Tijdens een fotoshoot zal ik er voor zorgen dat jullie een fijne tijd beleven, dat jullie volledig jullie zelf kunnen zijn, zodat jullie een goed gevoel overhouden en met veel liefde en plezier terugkijken naar jullie beelden. Dit begint al met het eerste contact. Ik wil dat een fotoshoot een beleving is, om met een leuk gevoel op terug te kijken. Daarom ga ik ook voor kwaliteit ipv kwantiteit.

Ik heb lang gewerkt om men eigen stijl te creëren, en zo ben ik gegroeid tot waar ik nu sta. Een stijl waar ik heel erg trots op ben. Elke shoot is weer anders en elke keer steek ik alle tijd en liefde in men foto’s.

Het is daarom heel belangrijk dat je een fotograaf kiest die bij je past. Ik zal vb nooit vragen dat jullie recht in de camera kijken. Ik hou niet zo van dit soort geposeerde foto's. Ik wil jullie vastleggen hoe jullie zijn, de connectie tussen jullie zien. Ik geloof heel hard in die momenten tussenin. Momenten, een blik in de ogen, ... die je voor altijd wil herinneren. Dat zijn de beelden die ik wil maken voor jullie. De foto's worden bewerkt in mijn eigen typische stijl. Bevalt mijn stijl van fotograferen en nabewerking je? Vraag gerust vrijblijvend de infobrochure aan.

En wie weet, tot binnenkort.

Liefs Gwen

Lisa & Lowie Photography


Foto's van ons gezinnetje dankzij de lieve @jesuisirmy