Mijn aanbod

Heb jij duizenden foto's van je kindjes op je telefoon, maar sta je er zelf nooit op? Vind je het eng om voor de camera te staan?


Ik help jou, heel graag, want dankzij men jarenlange ervaring kan ik je helpen aan de mooiste beelden samen met je kindjes, van je zwangere buik en/of die prachtige gezinsfoto's waar je altijd al van droomde.

Lieve mama, vaak vergeten we onszelf in het drukke leven dat we leiden. Jaren gaan voorbij en voor je weet heb je enkel maar die snelle selfies met je kind. Zo cliché maar je weet zelf als geen ander hoe snel de tijd gaat eens je een kindje hebt. Je denkt vaak dat je al die schattige uitdrukkingen op het gezicht van je kindje(s) gaat onthouden maar dat is niet zo. Geloof mij. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik zorg ervoor dat jij de mooiste foto's hebt samen met je kindje(s), van je gezin,... Het enige dat je hoeft te doen is genieten van de extra tijd samen, ik doe al de rest. Jij krijgt van mij herinneringen en foto's waar je levenslang plezier van hebt.

Plan hier onmiddellijk je shoot

Reserveer hier!