Motherhood

Voor de mama's die zelf bijna nooit op de foto staan met hun kindjes ;-)

Voor een Motherhood shoot werk ik op een mooie buitenlocatie. Het liefste fotografeer ik in de vroege ochtend, latere namiddag of tegen zonsondergang. Dit omwille van het licht dat op die momenten het mooiste is. We gaan naar een plek waar je kindje(s) het ook leuk vinden. Zo ontstaat er automatisch een leuke interactie en dit levert de meest spontane beelden op. Jullie mogen volledig jullie zelf zijn. Af en toe zal ik misschien wel eens sturen maar het liefst fotografeer ik gewoon hoe jullie zijn. Dus niet te geposeerd. 

We spreken altijd een andere datum af in geval van regenweer.

Ik heb verschillende jurken ter beschikking in de klantengarderobe, net zoals een aantal kledingstuks voor de kindjes. Vraag hier gerust naar. Dit zit mee in de shoot inbegrepen en is geheel vrijblijvend.

De shoot duurt ongeveer 1 uur.