Older StoriesBij deze shoot kom ik aan huis van jou grootouder(s). Ik leg met heel veel liefde die dingen vast op beeld die zo waardevol zijn. Dingen die je voor altijd wil herinneren. Die typische gewoonten, de dingen die je vb als eerste ziet wanneer je op bezoek gaat. Die typische trekjes, gezelligheid die sinds je kindertijd nog steeds hetzelfde zijn,...

Vb maakt één van de grootouders vaak pannenkoeken als je op bezoek gaat? Staat de snoeppot steevast op tafel? Is er een groentetuin waar ze vb nog in werken?

Zijn er bepaalde items in het interieur die een grote emotionele waarde hebben, enzovoort,...

Aan de hand van een vragenlijst kom ik te weten welke 'kleine' grootse dingen zo belangrijk zijn voor jullie en die ik zeker moet vastleggen op beeld.

Met de nadruk dat dit absoluut geen geposeerde shoot is.  En geen familieshoot, daarvoor verwijs ik je graag door naar een collega. De nadruk ligt vooral op de grootouder(s) en hun leven zoals het is. De woning/appartement zoals het is. In tegenstelling tot de andere shoots die ik doe ga ik vb ook geen oneffenheden weg fotoshoppen en de huid ook niet zachter maken.  Ik hou juist zo van dat rauwe bij dit soort shoots.

Indien jullie speciale wensen hebben, gelieve dit vooraf bij boeking eerst met mij te overleggen.