Newlife Stories studio setting

Ik raad je aan om al contact op te nemen tijdens de zwangerschap, zo kunnen we jullie wensen al eens rustig overlopen en hou ik een plekje vrij in men agenda om de newbornshoot te plannen tijdens de eerste levensweken van je kindje. Vooraf maak je al een keuze welk soort shoot je graag wil. Een newborn shoot gesposeerd of een newborn lifestyle.

Newborn geposeerd plan je best bij voorkeur in de eerste twee levensweken. Deze shoot gebeurt bij mij thuis waar ik mijn woonkamer omtover tot een prachtige studio setting. Ik werk met natuurlijk licht vandaar dat de shoots enkel overdag doorgaan. Ik heb hierbij de keuze uit drie verschillende pakketten. De gekozen foto’s krijg je digitaal doorgestuurd in hoge resolutie en zonder watermerk. Hoeveel is afhankelijk van het gekozen pakket. Extra foto’s bijkopen kan nadien nog altijd. 

De duurtijd hangt af van het gekozen pakket. En het is geen probleem als je kindje vb net moet eten als je toekomt, of als hij/zij tijdens de shoot wil eten of knuffelen bij je, dat is geen probleem. Hier wordt zeker voldoende tijd voor gemaakt. We volgen gewoon het ritme van hem/haar. Je baby'tje kan rustig slapen tijdens het maken van de foto's. Ik forceer niets en zo krijg je de mooiste beelden. De fotoshoot kan omwille van die redenen dus soms iets langer duren. 

Ik hou van een tijdloze, stijlvolle setting. Ik gebruik geen felle harde kleuren. Eerder zachte tinten of warme kleuren. De kleuren waar ik mee werk zijn naturel tinten zoals vb beige, lichtbruin, donkerbruin, camelkleur,  gebroken wit, olijfgroen, roestkleur,... Dit in combinatie met natuurlijke materialen. Ik heb verschillende mandjes, houten schalen, emmer om je baby'tje in te leggen.

Inwikkeldoeken, achtergronddoeken, haarbandjes, mutsen, wollen pakjes,... heb ik in verschillende tinten en kwaliteitsvolle materialen dus keuze genoeg om wat variatie in de foto's te brengen. Je hoeft dus zelf niets te voorzien, tenzij je spulletjes hebt die je graag mee op de foto wil. 

Ik maak een aantal settings (afhankelijk van het gekozen pakket en jullie wensen ) waarbij ik telkens verschillende foto's maak van de baby, bij voorkeur in slapende positie. Ik wissel af tussen gewone foto's en de detailfoto's.

​Eens je bevallen bent laat je me best zo snel mogelijk iets weten, zo kunnen we al eens kijken wanneer we de shoot kunnen laten doorgaan. Ook als je vroeger bevalt, laat het me dan zeker weten, dan bekijken we vanaf wanneer het het beste kan voor je kindje.