Love Stories, Zwangerschap


Een zwanger buikje, het blijft zo bijzonder. Wil je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? Dan kan je bij mij terecht voor een zwangerschapsshoot. Dit kan ergens op een mooie buitenlocatie in de natuur, in studio of bij je thuis. Weet je geen mooie locatie's? Geen probleem, ik weet er genoeg.

Wanneer we afspreken op een mooie buitenlocatie fotografeer ik het liefst in de ochtend, voormiddag of tegen zonsondergang. Dit omwille van het licht dat op die momenten het mooiste is. Je kan gebruik maken van een aantal accessoires en jurken die ik in men bezit heb maar je mag zelf ook eigen kleding meenemen. 

Mijn stijl van fotograferen is met natuurlijk licht, op een prachtige buitenlocatie, in de natuur.

Er is zeker ook de mogelijkheid voor een shoot in studio met natuurlijke materialen, en gezellige huiselijke bohemian stijl. Vraag hier gerust naar. Opgelet, ik doe geen zwangerschapsshoots in studio met strak standaard achtergronddoek. Denk hier zeker aan als je een shoot boekt bij mij.

Neem best in het begin van je zwangerschap contact met me op en dan plannen we de shoot rond 30-33 weken zwangerschap. Bij slecht weer (regenweer) op de dag van de buitenshoot plannen we een nieuwe dag. De duurtijd van de shoot is rond 1 uur.

​Heb je liever iets specialer? Ik kan ook een melkbadshoot doen.  Heb je een ligbad thuis? Dan kan ik een melkbadshoot doen. ( Een bad gevuld met water, melk en verse bloemetjes) . Daarvoor mag u een hele mooie kanten jurk gebruiken die ik in men bezit heb.  Dit geeft samen met de bloemetjes in het melkbad een heel mooi effect van je zwanger buikje op de foto.