Newlife Stories bij je thuis

Ik raad je aan om al contact op te nemen tijdens de zwangerschap, zo kunnen we jullie wensen al eens rustig overlopen en hou ik een plekje vrij in men agenda om de newborn lifestyle shoot te plannen tijdens de eerste levensweken van je kindje.

Newborn lifestyle plannen we best in de eerste weken na de geboorte. Ik vind het fantastisch om die kleine handjes en voetjes, de grimassen, de band tussen jullie en je pasgeboren baby'tje, de liefde en de emoties vast te leggen op beeld. Deze shoot gebeurt bij je thuis en verloopt spontaan. Af en toe geef ik wel wat aanwijzingen of vraag ik om bepaalde handelingen uit te voeren ( vb het handje van je baby'tje vasthouden, aan het raam gaan staan ivm het licht, dat broer en/of zusje een kusje geven, enz....Om zo tot het mooiste resultaat te komen. Ik laat je baby'tje zelf het tempo bepalen en ik forceer niets. Alleen zo kan je tot het mooiste en het puurste resultaat komen. Bij deze shoot aan huis neem ik geen props, achtergronddoeken of inwikkeldoeken... mee. Eventueel wel een klein inwikkeldeken of groter deken in neutrale kleur om als sprei te gebruiken op vb het grote bed indien je dit wenst.

Ik werk met natuurlijk licht vandaar ik dus fotografeer in de ruimte met het meeste daglicht of aan een raam. Meestal in de kinderkamer, grote slaapkamer of woonkamer. 

Bij deze shoot leg ik de focus op het kersverse baby'tje maar tegelijkertijd ook op jullie nieuwe gezinnetje. Het worden foto's van jullie baby'tje alleen, met mama en papa, eventuele broertjes en/of zussen,...

Deze shoot duurt gemiddeld 1,5 uur. 

De gekozen foto’s krijg je digitaal doorgestuurd in hoge resolutie en zonder watermerk. Extra foto’s bijkopen kan nadien nog altijd.